İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - TOKİ Hadımköy İlkokulu

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasip TURHAN oklumuzu ziyaret edip üstün başarı belgesi alan Ögretmenlerimize belgelerini takdim ettiler.

Kas

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen Üstün Zekalı ve Özel Yetenekli Öğrencilerin Kariyer Gelişimlerinin Desteklenmesi Projesi kapsamında okulumuz Öğrencileri İslam Bilim Tarihi ve Teknoloji Müzesi ziyareti yaptılar.

Kas

Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz yemek programında tüm öğretmenlerimizle bir araya geldik. Katılımlarından dolayı ve bu büyük ailenin bir parçası oldukları için Toki Hadımköy İlkokulu idaresi olarak teşekkür eder Ülkemiz ve okulumuzda ki tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz. Okulumuz anma programına emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılında okulumuza Sayın Sema ÇAVUŞ tarafından Konferans Salonu ve Z- Kütüphane yaptırılmıştır. Sayın Sema ÇAVUŞ hanımefendiye eğitim - öğretime verdikleri destekten dolayı çok teşekkür eder, Konferans Salonu ve z- Kütüphanemizin okulumuza hayırlı olmasını dileriz.