İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - TOKİ Hadımköy İlkokulu

TOKİ Hadımköy İlkokulu

Adres
HADIMKÖY MAH. MEVLANA CAD. TOKI HADIMKÖY ILKOKULU NO: 132 İÇ KAPI NO: 3 ARNAVUTKÖY / İSTANBUL
Vizyon
Okulumuzda sevgi, saygı ve hoşgörü herkesin ortak değeri olsun. Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Öğrenenler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullansın. Okulumuzda öğrenen ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun. Okulumuzdaki her öğrencinin temel amacı bir yüksek öğretim kurumuna girebilmek olsun. Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm veli, öğrenen ve öğretenler bilsin. Hukukun üstünlüğüne herkes inansın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılâplarına , Anayasa’da ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, Türk Milleti’nin Millî, Ahlaki, İnsani ve Kültürel değerlerini benimseyen; Ailesini, Vatanını, Milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak için varız.
Başarılar
2010-2011 İstanbul Genelinde Düzenlenen Bilgi yarışmasında İlçe İkinciliği 2011 yılı DPYS 12 Öğrencimiz Burs Kazanmıştır 2011-2012 İstanbul Genelinde Düzenlenen Bilgi yarışmasında İlçe Birinciliği
Öğretim Şekli :2012 Yılında İlkokul olmuştur.
HT18 418 VE 336H nolu araçlarla ulaşımı vardır.
Okulumuzun Arnavutköy ilçe merkezine olan uzaklığı 15 km´dir